KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkursy

Sukces uczennicy III LO w 100. Rocznicę Bitwy Warszawskiej

MINISTERSTWO OBRONY NARODOWEJ informuje, że KONKURS pt. „100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 r. Człowiek, zdarzenie, miejsce” przeznaczony dla uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych został rozstrzygnięty w dniu 07 sierpnia 2020 r.

Pytania konkursowe-Śladami Tomaszowian w Bitwie Warszawskiej 1920

Konkurs historyczny organizowany  przez Stowarzyszenia Rekonstrukcji Historycznych „Batalion Tomaszów” - „Śladami Tomaszowian w Bitwie Warszawskiej 1920” . Zestaw 20 pytań konkursowych.

Konkurs historyczny w 100. Rocznicę Bitwy Warszawskiej 1920

W imieniu Stowarzyszenia Rekonstrukcji Historycznych „Batalion Tomaszów” serdecznie  zapraszamy mieszkańców miasta Tomaszowa Mazowieckiego i Powiatu Tomaszowskiego do udziału w internetowym konkursie historycznym „Śladami Tomaszowian w Bitwie Warszawskiej 1920”. Konkurs odbędzie się  15 sierpnia 2020 roku.

Ogólnopolski konkurs "100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 roku"

Ministerstwo Obrony Narodowej zaprasza uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych do udziału w konkursie "100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 roku. Człowiek, zdarzenie, miejsce”. Prace konkursowe należy składać do 15 lipca br.

Dzień Liczby PI

Święto Liczby PI w ZSP nr 8 w Tomaszowie Maz.