KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Życzenia Wielkanocne!

19.04.2019
Życzenia Wielkanocne!

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi przyjaciół oraz wesołego „Alleluja”życząDyrekcja, Rada Pedagogiczna oraz PracownicyZespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 8....

Kolejne kursy w ramach projektu "Azymut na sukces"

19.04.2019

Kolejny kurs dla kierunku technik architektury krajobrazu pt "Pielęgnacja ogrodów" rozpocznie się 26 kwietnia 2019 r. W załączniku szczegółowy rozkładharmonogram kursu. Harmonogram pielęgnacja ogrodów...

Dzień Otwarty!

17.04.2019
Dzień Otwarty!

Informujemy, że Dzień Otwarty zaplanowany na 24. 04. 2019 r. odbędzie się w innym terminie....

PIELGRZYMKA MATURZYSTÓW - 23 kwietnia 2019 r.

16.04.2019
PIELGRZYMKA MATURZYSTÓW - 23 kwietnia 2019 r.

Serdecznie zapraszam na pielgrzymkę maturzystów na Jasną Górę, która odbędzie się 23 kwietnia 2019 roku (wtorek po Wielkanocy). Termin ten dotyczy młodzieży klas maturalnych z terenu całej Archidiecezji Łódzkiej. Program pielgrzymki: 930 Zawiązanie wsp&oa...