KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

REKRUTACJA

16.07.2019
REKRUTACJA

REKRUTACJA

16.07.2019

W dniu 16 lipca 2019 zostały opublikowane listy kandydatów zakwalifikowanych i niezakwalifikowanych do III Liceum Ogólnokształcącego oraz do Technikum nr 6

HARMONOGRAM KURSÓW W RAMACH PROJEKTU

04.07.2019
HARMONOGRAM KURSÓW W RAMACH PROJEKTU

Harmonogram szkoleń w ramach projektu RPLD.11.03.01-10-0035/17-00 „Azymut na sukces - nowoczesne kształcenie zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łód...

Swój czas, weź w garść….

19.06.2019
Swój czas, weź w garść….

Nadeszły wakacje-najbardziej wyczekiwany moment w kalendarzu wydarzeń szkolnych. Zakończenie roku 2018/2019 tradycyjnie rozpoczęło się Mszą św. Dalszy ciąg uroczystości przebiegał w sali gimnastycznej naszej szkoły. Nim jednak zabrzmiał ostatni dzwonek, w środę 19 czerwca 2019 roku wysłuchaliśmy przedstawicieli Sa...

Współpraca międzyszkolna

19.06.2019
Współpraca międzyszkolna

W ramach współpracy międzyszkolnej uczniowie ostatniej klasy technikum architektury krajobrazu wykonali w minionym roku inwentaryzację zieleni do projektu ekologicznego. Był to element wstępny do opracowania "Eko-pracowni pod chmurką" przy Szkole Podstawowej nr 10 im. Tomaszowskich Olimpijczyków w Tomaszo...