KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Wsparcie psychologiczne w czasie epidemii

Szanowni Rodzice, Drodzy Uczniowie, Zachęcam do obejrzenia filmów z cyklu „Wsparcie psychologiczne w czasie epidemii”, które codziennie - począwszy już od 31 marca - będzie publikować  Akademia NFZ na kanale YouTube. Będą to rozmowy z Dorotą Mintą, prezes fundacji StomaLife, psychoterape...

Promocja 2020

30.03.2020
Promocja 2020

Promocja 2020

30.03.2020

Oferta promocyjna ZSP nr 8. Zapraszamy na Nadrzeczną !

Informacja dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 26 marca 2020 r. dotycząca próbnego egzaminu maturalnego

Biblioteka szkolna

Drodzy uczniowie i nauczyciele. W chwili obecnej zamknięte są szkoły i biblioteki szkolne. Istnieje potrzeba, by wskazać Wam alternatywne źródło lektur i książek, co ułatwi edukację zdalną w domu.Przede wszystkim możemy korzystać z bibliotek cyfrowych, a także nieodpłatnych witryn ebookowych.Biblioteka szkolna...