KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

MATURA 2020

17.09.2019

MATURA 2020

17.09.2019

Deklaracja przystąpienia do egzaminu maturalnego w roku szkolnym 2019/2020

Konkurs "Tomaszów Mazowiecki -Wrzesień 1939" - pytania konkursowe

Konkurs  "Tomaszów Mazowiecki -Wrzesień 1939" - pytania konkursowe                                        &...

REGULAMIN GRY MIEJSKIEJ  Cele gry: Pogłębianie i utrwalanie wiedzy historycznej na temat przebiegu wydarzeń w latach 1939-1945 wśród mieszkańców Tomaszowa Mazowieckiego.Promowanie idei wolności oraz suwerenności narodów i państw.Rozbudzanie uczuć patriotycznych i postaw oby...

KARTA ZGŁOSZENIA UDZIAŁUGra Miejska „Wojenny Tomaszów 1939-1945” Dane instytucjiPełna nazwa: Ulica: Miejscowość:Telefon: Fax:E – mail: Dane drużyny:Imię i nazwisko nauczyciela (opiekuna drużyny): Telefon:E- mail...