KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wiadomości

Zapraszamy do Technikum nr6

Drogi Ósmoklasisto! Zapraszamy serdecznie do naszego technikum do klasy o profilu technik analityk i technik architektury krajobrazu . W naszej szkole otrzymasz rzetelną wiedzę i nauczysz się zawodu w praktyce. Posiadamy: wykfalifikowaną kadrę (zajęcia prowadzone są przez nauczycieli egzaminatoró...

Uczennice klasy policyjnej laureatkami konkursu „Policjanci w służbie historii”

Z dumą informujemy, że uczennice klasy 1P: Julia Kobyłecka, Amelia Karczemska i Ismena Wuls zostały laureatkami V edycji konkursu „Policjanci w służbie historii” organizowanego przez Instytut Pamięci Narodowej, oraz Komendę Główną Policji. Jego celem jest zainteresowanie uczniów historią Polic...

Zakończenie roku szkolnego 2020/2021

W piątek 25 czerwca 2021 r. odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego 2020/2021 w ZSP nr 8. Ze względu na obostrzenia sanitarne w tym roku uroczystość odbywała się z trzech turach. Swoją obecnością w dniu dzisiejszym zaszczycił nas Członek Zarządu Powiatu Tomaszowskiego Pan Marek Kubiak oraz przedstawiciele Szk...

Ślubowanie klas pierwszych

 W poniedziałek 21 czerwca odbyło się w Zespole Szkół Ponadpodstawowych nr 8 ślubowanie klas pierwszych. Ze względu na reżim sanitarny zostało ono podzielone na dwie tury. O godzinie 8.00 ślubowały klasy 1A, 1B i 1TA. Natomiast o godz.12.00 uroczystość swoją miała klasa policyjna. Podniosły nastrój...

Dzień otwarty na Nadrzecznej

W piątek 18 czerwca 2021 roku w Zespole Szkół Ponadpodstawowych nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim odbył się Dzień Otwartych Drzwi. Młodzież ze szkół podstawowych miała okazję poznać infrastrukturę szkoły, bazę dydaktyczną oraz ofertę kierunków kształcenia. Licealiści i technicy zaprezentowali propozycj...

Wybierz klasę policyjną w ZSP nr8

Drogi Ósmoklasisto! Jeśli wiążesz swoją przyszłość z pracą w służbach mundurowych to klasa policyjna w ZSP nr8 jest przeznaczona dla Ciebie. Nauka w klasie zapewni Ci rzetelne przygotowanie do kontynuowania edukacji na wyższych uczelniach mundurowych. Mundur dostaniesz od nas!!!    ...

Dzień Otwarty

14.06.2021
Dzień Otwarty

Dzień Otwarty

14.06.2021

Drogi Ósmoklasisto! Zapraszamy na Dzień Otwarty w ZSP nr8 dnia 18 czerwca 2021r o godz.9.30 i 12.30...

Międzyszkolny Turniej Strzelecki Klas Mundurowych

W środę 9 czerwca, uczniowie naszej szkoły wzięli udział w "Międzyszkolnym Turnieju Strzeleckim Mundurowych Klas Pierwszych Powiatu Tomaszowskiego" Naszą szkołę reprezentowali uczniowie klasy policyjnej w składzie: Oliwia Wojtaszek Natalia Rybińska Krystian Socha Jakub Melon Zawodnicy zdobyli wspólnie 141 punkt&...

IV edycja konkursu literackiego im. Bolesława Prusa

Z satysfakcją informujemy, że uczeń klasy I B Wiktor Karczewski otrzymał wyróżnienie w  ogólnopolskim konkursie literackim organizowanym przez Związek Literatów Polskich oraz Fundację Kultury WOBEC. W  konkursowym opowiadaniu - niezwykle nastrojowym  i refleksyjnym pt.: „Dlac...

Bieg Antoniański

W piątek 11.06.2021. odbyła się III edycja Biegu Antoniańskiego zorganizowanego przez Starostwo Powiatowe i Powiatowe Centrum Animacji Społecznej w Tomaszowie Maz., w ramach obchodów Dni Antoniańskich 2021. Pogoda dopisała i w biegu wzięło udział prawie 200 biegaczy, z czego naszą szkołę reprezentowało 32 uczni&...