KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Projekty

KURS FLORYSTYCZNY

21.11.2018
KURS FLORYSTYCZNY

W dniach 17-18 listopada odbyły się kolejne zajęcia z Kursu florystycznego, w którym biorą udział uczniowie klasy 3TA kierunku technik architektury krajobrazu. Kurs ten prowadzony jest w ramach projektu  nr RPLD.11.03.01-10-0035/17-00 "Azymut na sukces - nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 w Tom...

Podsumowanie projektu Nowoczesne Szkolnictwo Zawodowe w ZSP8

13.10.2017
Podsumowanie projektu Nowoczesne Szkolnictwo Zawodowe w ZSP8

Projekt pt.: „NOWOCZESNE SZKOLNICTWO ZAWODOWE W ZSP NR 8 W TOMASZOWIE MAZ.”,  realizowany w ramach konkursu nr RPLD.11.03.00-IŻ.00-10-001/15 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020 został zakończony.13 października 2017 odbyło się uroczyste podsumo...