KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego

Przygotowanie pedagogiczne- mobilność I

W dniu 21.06 zakończył się etap przygotowania pedagogicznego w ramach projektu   „Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego!”  realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w ramach projektu  "Międzynarodowa mobilność edukacyj...

Przygotowanie z doradztwa zawodowego

W dniu 16.06 br. zakończył się etap przygotowania z doradztwa zawodowego w ramach projektu   „Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego!”  realizowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w ramach projektu  "Międzynarodowa mobilnoś...

Przygotowanie językowe- PO WER

W dniu 10.06 zakończył się etap przygotowania językowego w ramach projektu   „Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego!”  realizowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w ramach projektu  "Międzynarodowa mobilność edukacyjna ucz...

Przygotowanie kulturowe - PO WER

W dniu 09.06 zakończył się etap przygotowania kulturowe w ramach projektu   „Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego!”  realizowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w ramach projektu  "Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczn...

Rekrutacja- Mobilność II PO WER

Drodzy Uczniowie! Rusza rekrutacja mobilności II projektu " Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" realizowanego w ramach projektu:  "Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego"  finansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społeczne...

Rekrutacja I mobilności projektu PO WER zakończona.

Zakończyła się rekrutacja uczniów do I mobilności projektu nr POWERVET-2020-1-PL01-KA102-080174 " Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w ramach projektu  "Międzynarodowa mobilność...

Rusza projekt PO WER w ZSP nr8!

Drodzy Uczniowie! Z przyjemnością informujemy, iż proces podpisania umowy finansowej o numerze  POWERVET-2020-1-PL01-KA102-080174  w ramach  projektu  "Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego"  realizowanego ze środków&n...

Spotkanie z przedstawicielem firmy euroMind

Dnia 07.10.2021r odbyło się spotkanie uczniów technikum z przedstawicielem firmy euroMind, który jest organizacją przyjmującą naszą szkołę na planowanych praktykach w Hiszpanii. Pani Natalia Chojecka odpowiedziała młodzieży jak wyglądają praktyki, życie i kultura w Hiszpanii oraz odpowiedziała na zadawane...