KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego

Poznajemy smaki i kulturę Hiszpanii

Uczestnicy projektu "Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" by odkryć Hiszpanię nie tylko uczą się języka i zwiedzają, ale również poznają tutejsze smaki i elementy kultury hiszpańskiej. Dzisiejsza wizyta w restauracji La Carboneria, w której podziwialiśmy pokaz flamenco, z pewnością zapadnie wielu osobom w ...

Aktywny dzień w Sewilli

We wtorek uczestnicy projektu "Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój w ramach projektu  "Międzynarodowa mobilność edukacyjna uczniów i absolwentów oraz kadry kształcenia zawodowego" &...

Poznajemy ciekawe miejsca w Sewilli

Uczestnicy projektu "Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza, Edukacja, Rozwój współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego rozpoczęli kolejny tydzień praktyk. Po weekendzie plażowania i relaksu, przyszła pora powrotu do pracy. Sewilla kryj...

Wycieczka do Kadyksu

Sobotni dzień uczestnicy projektu " Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" spędzili w Kadyksie - to najstarsze miasto w Hiszpanii. Położone jest na południu Półwyspu Iberyjskiego. Prowadzą do niego trzy mosty. 3000 tysiące lat temu Fenicjanie założyli to miasto i nadali mu nazwę Gadir i dlatego do dziś mieszkańc&oa...

Praktyki uczniów ZSP nr8 w Hiszpanii

Już pierwszy tydzień praktyk zagranicznych realizowanych w ramach projektu "Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" za nami. Uczniowie każdego dnia zdobywają nowe doświadczenia w trakcie swojej pracy zawodowej. Grupa technik analityk realizuje swoje praktyki w Laboratorios Kovac w Sevilli. Młodzież przeprowadza posiewy bak...

Rozpoczęliśmy kurs języka hiszpańskiego

Buenos dias! Dziś nasza grupa rozpoczęła naukę języka hiszpańskiego. W ramach mobilności projektu " Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego" uczestnicy odbędą intensywny kurs, który zakończy się testem ze zdobytej wiedzy. Egzamin za tydzień trzymajcie za nas kciuki! ...

Sewilla - dla każdego coś miłego.

Kolejny dzień w słonecznej Sewilli. Dla każdego coś miłego. Dziś chłopcy odwiedzili Estadio Ramón Sánchez Pizjuán - jednen z dwóch regionalnych stadionów w Sewilli. Dziewczyny miały okazję podziwiać Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla- najstarszą w H...

Spacer po Sewilli

We wtorek uczestnicy mobilności pod opieką anglojęzycznego przewodnika zwiedzali piękną, słoneczną Sewillę. Jest to stolica i największe miasto Andaluzji ,  wypełnione licznymi zabytkami. Podczas spaceru podziwialiśmy m.in.: imponującą gotycką Katedrę Świętej Marii,  Plac Hiszpański (Plaza de Españ...

Uczniowie ZSP nr8 rozpoczęli praktyki w Hiszpanii

29 uczniów z kierunków technik analityk i technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej naszej szkoły rozpoczęło ponadnarodową mobilność w Hiszpanii realizowaną w ramach projekt  „Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego!”  realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu...

Ostatnie przygotowania przed mobilnością I uczniów ZSP nr8

Już tylko 8 dni pozostało do wylotu pierwszej grupy uczniów na praktyki zagraniczne realizowane w ramach projektu „Ścigaj marzenia rozwoju zawodowego!” nr 2020-1-PL01-KA102-080174, realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój ...