KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Nowoczesne szkolnictwo zawodowe

Harmonogramy szkoleń w ramach projektu Nowoczesne Szkolnictwo Zawodowe

Harmonogramy szkoleń prowadzonych w ramach projektu RPLD.11.03.01-10-0015/15 „Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014-2020 Działani...

Szkolenia zawodowe cz.2 – relacja

Ferie to czas odpoczynku, jednak dla uczestników projektu "Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8" to okres dodatkowych szkoleń. W trzech grupach zawodowych nasi uczniowie szlifują swoje umiejętności. Przedstawiciele klasy II TA uczą się samodzielnie projektować ogrody, pod okiem eksperta z firmy...

Szkolenia zawodowe na Nadrzecznej cz.2 - harmonogram

W czasie ferii zimowych uczniowie Technikum nr 6 wezmą udział w kolejnej edycji szkoleń zawodowych w ramach projektu "Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8". W dniach 16-17 stycznia uczniowie technikum urządzeń i systemów energetyki odnawialnej będą uczestniczyć w szkoleniu pt. Odnawialne źródła en...

Zapytania ofertowe w ramach projektu szkolenia cz.2 - wydłużone terminy

W związku z dużym zainteresowaniem firm szkoleniowych poniższym zapytaniem dotyczącym szkoleń "Odnawialne źródła energii"  wybór najkorzystniejszej oferty nastąpi w terminie do końca grudnia 2016. Termin składania ofert na szkolenie "Sam/a projektuję swój ogród" został wydłużony do 30...

Szkolenia w Technikum nr 6 cz. 1

W dniu 29.10.2016 rozpoczęły się szkolenia dla uczniów II klas technikum, biorących udział w projekcie Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8. Szkolenia prowadzą eksperci firmy GOWORK.pl z Warszawy. Szkolenie Dobór roślin przeznaczone jest dla uczniów i uczennic z klasy technik architektury k...

Uczniowie ZSP8 na wykładach

Uczestnicy projektu Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP8  wzięli udział w zajęciach na Uniwersytecie Łódzkim, w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego  w Warszawie oraz na Politechnice Łódzkiej. W środę 19.10.2016 pod opieką Pań Alicji Barszczyk oraz Katarzyny Sikory- Łępickiej uczn...

Zapytania ofertowe w ramach projektu

Zapraszamy do współpracy w ramach realizowanego przez naszą szkołę projektu "Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8". Uczestnicy projektu wezmą udział w szkoleniach zawodowych oraz wykładach na uczelniach wyższych, w związku z tym zapraszamy do współpracy firmy szkoleniowe oraz firmy przewozowe. P...

Uczniowie Technikum Architektury Krajobrazu w Lipiu

W dniu 18 września 2016 uczniowie klasy II Technikum Architektury Krajobrazu wzięli udział w uroczystym otwarciu zrewitalizowanego  zabytkowego parku w miejscowości Lipie koło Czerniewic. Uroczystości związane z oddaniem parku były częścią zaplanowanego przez gminę Czerniewice pożegnania lata pod hasłem: "Przede w...

Nowoczesna pracownia komputerowa w ZSP 8 i nie tylko...

Nowy rok szkolny 2016/2017 uczniowie Technikum nr 6 rozpoczęli bardzo pracowicie. Całe wakacje uczestnicy projektu Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP8 zdobywali doświadczenie na stażach w trzech lokalnych przedsiębiorstwach: Technicy budownictwa uczyli się od fachowców z firmy GETMAR. Przede wszystkim wyk...

Kolejne wakacyjne staże rozpoczęte

W dniu wczorajszym kolejna grupa uczniów Technikum nr 6 rozpoczęła staż w ramach projektu RPLD.11.03.01-10-0015/15 Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 współfinansowanego ze środków EFS w ramach RPO WŁ na lata 2014-2020 Działanie XI.3 Kształcenie zawodowe. Tym razem grupa młodzieży w zaw...