KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zapytania ofertowe w ramach projektu szkolenia cz.2 - wydłużone terminy

W związku z dużym zainteresowaniem firm szkoleniowych poniższym zapytaniem dotyczącym szkoleń "Odnawialne źródła energii"  wybór najkorzystniejszej oferty nastąpi w terminie do końca grudnia 2016.

Termin składania ofert na szkolenie "Sam/a projektuję swój ogród" został wydłużony do 30.12.2016. 

Przed uczestnikami projektu Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 kolejne wyzwania. Wkrótce kolejne szkolenia.

Dla zawodu technik budownictwa szkolenie z zakresu BHP robót budowlanych, dla zawodu technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej - szkolenie z zakreu odnawialnych źródeł energii, dla zawodu technik architektury krajobrazu - Projektowanie ogrodów.

Zapraszamy firmy szkoleniowe do zapoznania się z zapytaniami ofertowymi na planowane w projekcie szkolenia oraz składanie swoich ofert do biura projektu:

ZSP nr 8

ul. Nadrzeczna 17/25

97-200 Tomaszów Maz,

lub drogą elektroniczną na adres zsp8projekt@gmail.com w terminach podanych w dokumentacji

Szkolenie Odnawialne źródła energii - zapytanie-ofertowe-zsp8-11-3-zajeciaodnawialne

Szkolenie Sama/sam projektuję swój ogród - zapytanie-ofertowe-zsp8-11-3-zajeciasamaprojektuje