KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Harmonogram zajęć

 

Harmonogram zajęć z doradztwa zawodowego  realizowanych w ramach projektu „AZYMUT NA SUKCES -  NOWOCZESNE KSZTAŁCENIE ZAWODOWE W ZSP NR 8 W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM” (ZAJĘCIA GRUPOWE)

 

Tematyka zajęć: Moje zainteresowania, zdolności i umiejętności.   Świat zawodów.   Zawody przyszłości.

Lp.

grupa/profil

Data

Godziny

1.

Grupa II -Technik Analityk

22.11.2019r

15.15-17.15

2.

Grupa I - Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej

22.11.2019r

14.30-16.30

3.

Grupa I – Technik Analityk

25.11.2019r

16.30-18.30

4.

Grupa II- Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej

26.11.2019r

14.30-16.30

5.

Grupa I- Technik Architektury Krajobrazu

20.01.2020r

8.00-10.00

6.

Grupa II- Technik Architektury Krajobrazu

21.01.2020r

8.00-10.00

7.

Grupa I- Technik Budownictwa

07.01.2020r

14.30-16.30

8.

Grupa II Technik Budownictwa

13.01.2020r

8.00-10.00

Tematyka zajęć: Planowanie i podejmowanie decyzji. Jaki jestem?

1.

Grupa I- Technik Analityk

26.11.2019r

16.30-18.30

2.

Grupa I - Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej

27.11.2019r

15.15-17.15

3.

Grupa II  -Technik Analityk

28.11.2019r

15.15-17.15

4.

Grupa II- Technik Urządzeń i Systemów Energetyki Odnawialnej

04.12.2019r

15.15-17.15

5.

Grupa I- Technik Architektury Krajobrazu

20.01.2020r

10.00-12.00

6.

Grupa II- Technik Architektury Krajobrazu

21.01.2020r

10.00-12.00

7.

Grupa I- Technik Budownictwa

10.01.2020r

15.15-17.15

8.

Grupa II- Technik Budownictwa

14.01.2020r

8.00-10.00

Dodatkowo każdy uczestnik projektu odbędzie 2 godziny zajęć indywidualnych według ustalonego harmonogramu. 

Wszystkie zajęcia prowadzi mgr. Małgorzata Chrząszcz opiekun SPinKa