KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Technikum

XXXII edycja OLIMPIADY WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI BUDOWLANYCH

25.11.2018
XXXII edycja OLIMPIADY WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI BUDOWLANYCH

W dniu 23.11.2018 r. odbył się etap szkolny XXXII edycji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Budowlanych,w których uczestniczyli technicy budownictwa z klasy 4TB i 2TA.Do tegorocznego konkursu przystąpiło 17 uczniów, którzy rozwiązywali zadania o tematyce skorelowanej z podstawą programową kształcen...

Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Budowlanych

20.11.2018
Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Budowlanych

Jak wcześniej informowałam zapraszam wszystkich uczniów kształcących się w zawodzieTECHNIK BUDOWNICTWA z klas 4 TB oraz 2 TAdo udziału w etapie szkolnym XXXII Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Budowlanych,który odbędzie się w dniu 23 listopada 2018 r. (piątek) w pracowni 03. Etap szkolny zostani...

Technicy budownictwa na wycieczce

09.10.2018
Technicy budownictwa na wycieczce

W dniu 8.10.2018 r. technicy budownictwa z klas 2TA i 4TB wzięli udział w pierwszej w tym roku szkolnym, wycieczce przedmiotowej związanej z programem nauczania przedmiotów zawodowych budowlanych. Pod opieką nauczycieli pani Elżbiety Rodzeń i pana Kazimierza Konewki uczniowie odwiedzili: tomaszowski Oddział Firm...

Wycieczka dydaktyczna do Firmy Izodom 2000 w Zduńskiej Woli

24.05.2018
Wycieczka dydaktyczna do Firmy Izodom 2000 w Zduńskiej Woli

W dniu 24 maja 2018 r. technicy budownictwa z klasy 1TA oraz technicy urządzeń i systemów energetyki odnawialnej z klasy 2TA pod opieką Pani Katarzyny Sikory i Pani Elżbiety Rodzeń uczestniczyli w wycieczce dydaktycznej do Firmy Izodom 2000 w Zduńskiej Woli. Wyjazd odbył się w ramach projektu „Azymut na su...

Zajęcia dydaktyczne w Arboretum w Rogowie i Palmiarni w Łodzi

16.05.2017
Zajęcia dydaktyczne w Arboretum w Rogowie i Palmiarni w Łodzi

W dniu 16 maja 2017, uczniowie pod opieką p. Alicji Barszczyk brali udział w zajęciach dydaktycznych w Arboretum SGGW w Rogowie gdzie utrwalili swoją wiedzę o gatunkach roślin ozdobnych uprawianych w gruncie. Pani przewodnik w przystępny i interesujący sposób przypomniała uczniom podstawowe wiadom...

Zajęcia dydaktyczne u pracodawcy w Piasecznie

11.05.2017
Zajęcia dydaktyczne u pracodawcy w Piasecznie

Podobnie jak uczniowie z kierunku technik architektury krajobrazu również uczniowie z kierunku technik urządzeń energetyki odnawialnej  9 maja wybrali się na zajęcia dydaktyczne do Piaseczna.Tam uczestniczyli w prezentacji firmy FONKO. Pracodawca zaprosił uczniów do Piaseczna do jednego ze swoi...

Zajęcia dydaktyczne dla technikum architektury krajobrazu u pracodawców

10.05.2017
Zajęcia dydaktyczne dla technikum architektury krajobrazu u pracodawców

10 maja 2017, grupa uczniów Technikum Architektury Krajobrazu odbyła zajęcia dydaktyczne w Gospodarstwie Ogrodniczym Państwa Grażyny i Dariusza Sołtysów w Sławnie uczniowie zapoznali się z metodami produkcji gatunków jednorocznych, bylin, balkonowych oraz ziół. Mieli okaz...

Zajęcia dydaktyczne dla technika architektury krajobrazu

09.05.2017
Zajęcia dydaktyczne dla technika architektury krajobrazu

Podobnie jak uczniowie z kierunku technik architektury krajobrazu również uczniowie z kierunku technik urządzeń energetyki odnawialnej  9 maja wybrali się na zajęcia dydaktyczne do Piaseczna.Tam uczestniczyli w prezentacji firmy FONKO. Pracodawca zaprosił uczniów do Piaseczna do jednego ze swoi...