KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Egzamin zawodowy

 

Harmonogram egzaminu zawodowego w część pisemnej w sesji letniej 2020

Wszystkie egzaminy w tej części odbywają się w Technikum nr 6 w ZSP nr 8 i trwają 60 min

 Data                        Godzina                    Kod kwalifikacji   / klasa

23.06.2020             10:00                                      BD.29 / 3TA                                          

23.06.2020             10:00                                      AU.59/ 15 osób II TA + 1 os. III TA

 

 Harmonogram egzaminu zawodowego w część praktycznej w sesji letniej 2020 w Technikum nr 6 w ZSP nr 8

Data                        zmiana / czas trwania egzaminu          Kod kwalifikacji   / klasa                      

22.06.2020              13:00/ 180 min                                        AU.59/(15osób II TA + 1 os. IIITA)      

22.06.2020              09:00/ 180 min                                         B.22/IV TA(7osób)+3 os. absolwenci                

27.06.2020              9:00/ 180 min                                           B.30/ absolwent

 

Egzamin z części praktycznej dla kwalifikacji BD.29 odbędzie się w Zespole Szkół Ponadpodstawowych i Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych Nr 3 im. Władysława Stanisława Reymonta w Piotrkowie Trybunalskim. 

Data                        zmiana / czas trwania egzaminu   klasa II TA część: technik budownictwa

01.07.2020                    09:00/ 180 min  1 os.

01.07.2020                    15:00/ 180 min  2 os.

02.07.2020                    09:00/ 180 min  3 os.

02.07.2020                    15:00/ 180 min  2 os.