KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Srebro siatkarek z Nadrzecznej

W dniach 23-27.03.2018 odbyły się kolejne zawody sportowe dla szkół ponadgimnazjalnych z terenu powiatu tomaszowskiego w ramach Licealiady. Tym razem o miano Mistrza Powiatu rywalizowały siatkarki tomaszowskich szkół średnich. Bardzo dobrze w tych zawodach zaprezentowały się uczennice ZSP 8 z Nadrzecznej. W meczach grupowych nasze siatkarki bez większego problemu wygrały w stosunku setów 2:0 z I LO i ZSP 6, zapewniając sobie udział w grze o medale. W pierwszym półfinale II LO pokonało I LO, zaś nasze panie wygrały z ZSP 2. W meczu finałowym uczennice II LO niestety pokonały naszą reprezentację 2:0.

Cieszy Wicemistrzostwo Powiatu i srebrne medale, które zdobyły nasze dziewczęta w składzie: Ada Filipowicz 1A, Wiktoria Nowak 2B, Patrycja Kwapisz 1 TA, Patrycja Lubicka 3A, Agata Lutek 3A, Aleksandra Gwizdoń 2B, Katarzyna Grad 1TA, Katarzyna Mausz 1B, Natalia Głowacka 1B, Kinga Kosiacka-Bąk 2B, Justyna Franas 1TA i Julia Klimecka 1B.
Gratulujemy.
Kolejność końcowa Mistrzostw Powiatu:
1m. – II LO
2m. – ZSP 8
3m. – I LO
4m. – ZSP 2