KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Fotorealcja Liga Lekkoatletyczna

Dnia 1 października 2019r na stadione Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Spale obyły się półfnały Mistrzostw Województwa Łodzkiego w Szkolnej Lidze Lekkoatletycznej. Nasza szkoła wystartowała w składzie:

Dziewczęta:Pierzchała Maja,Kośka Zuzanna,Lesiewicz Marika,Borzyszkowska Aleksandra,Fijałkowska Inga,Kaczmarek Wiktoria,Korycka Patrycja,Pęczek Julia,Socha Amelia,Sowik Weronika,Stachecka Amelia,Szczepanik Patrycja,Zakrzewska Adrianna

Chłopcy:Sosiński Konrad,Godździk Eryk,Kobalczyk Adam,Dróżdź Jakub,Kowalski Filip,Olsiński Filip,Szewczyk Bartłomiej,Kuta Mateusz,Wnętrzak Wiktor,Witczak Jakub,Stoliński Szymon,Owsianka Mateusz