KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Popremierowo.Teatr „Za kurtyną” zagrał dla tomaszowskich szkół.

28 i 29 listopada 2018 teatr „Za kurtyną” zagrał czterokrotnie na deskach kina Włókniarz. Spektakl w wykonaniu uczniów ZSP nr 8, współpracujących  z PCAS, obejrzeli uczniowie szkół podstawowych i gimnazjalnych z Tomaszowa Mazowieckiego. „Szklane domy” w reżyserii Izabeli Szymańskiej to sztuka, która powstała  na okoliczność 100-tnej rocznicy odzyskania niepodległości przez Polskę. Na zaproszenie teatru odpowiedziały: Szkoły Podstawowe nr 12, 9, 8, 1, 10. Wśród widzów, podczas czwartkowego przedstawienia, znaleźli się uczniowie ZSP nr 8. Pragniemy serdecznie podziękować dyrektorom szkół, opiekunom oraz uczniom za przybycie oraz za wszystkie ciepłe słowa. W widowisku historyczno-muzycznym wystąpili: Elżbieta Rudzka, Kaja Kołodziejska, Sandra Toczek, Szymon Pietruszczak, Iga Krawczyk, Monika Kmita, Adrianna Zakrzewska, Aleksandra Kszczot, Bartosz Łyś, Daria Pawełkiewicz, Dawid Reszka, Dominik Witek, Donata Zielińska, Grzegorz Gruszecki, , Igor Latoszek, Julia Żurowska, Kacper Borkowski, Marcin Bielas, Mateusz Adamus, Patrycja Szczepanik, Weronika Sowik, Wiktoria Świech, Adam Głowacki. Obsługa techniczna Wiktor Weprzędz oraz Kacper Wilk.
Teatr „Za kurtyną” serdecznie dziękuje Panu Grzegorzowi Przedborze za profesjonalne nagłośnienie i światło.