KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Medale ZSP 8 w tenisie stołowym

W dniach 04 i 05.12 odbyły się Mistrzostwa Powiatu Tomaszowskiego w Tenisie Stołowym dziewcząt i chłopców. Rywalizację międzyszkolną rozpoczęły dziewczęta, które po zaciętych meczach wyszły z grupy i awansowały do finału, ostatecznie zajmując III miejsce. I miejsce zajęły reprezentantki II LO, a II miejsce wywalczyły uczennice ZSP nr 2. Naszą szkołę reprezentowały : Katarzyna Szperna, Agata Mochola i Aleksandra Klimek.

Następnego dnia, czyli 05.12 swoją grę rozpoczęli chłopcy. Już od samego początku widać było, że poziom jest wysoki, ale też bardzo wyrównany. Nasi uczniowie jednak bez problemu wywalczyli wyjście z grupy i przeszli do finału, grając o I miejsce z uczniami I LO. W ostateczności po długich i ciężkich meczach ZSP 8 zajęło  II miejsce, awansując do Mistrzostw Regionu. III miejsce zajęli uczniowie  ZSP nr 1. Nasi reprezentanci to: Kacper Szopa, Szymon Witek i Bartłomiej Krześniewski.

Zarówno dziewczętom jak i chłopcom gratulujemy walecznego podejścia, skuteczności i sukcesów.