KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

„Zawodowcy w Łódzkiem-stypendia dla najzdolniejszych”

W dniu 16 grudnia 2020 r. odbyła się konferencja on-line dotycząca podsumowania projektu „Zawodowcy w Łódzkiem – stypendia dla najzdolniejszych na BIS” oraz rozpoczęcia projektu „Zawodowcy w Łódzkiem – stypendia dla najzdolniejszych. III edycja”. 

Do uczestnictwa w konferencji zaproszono przede wszystkim dyrektorów szkół prowadzących kształcenie zawodowe z terenu województwa łódzkiego, wybranych nauczycieli – opiekunów dydaktycznych stypendystów oraz uczniów, którzy otrzymali stypendium w roku szkolnym 2019/2020.

W trakcie wydarzenia podsumowano projekt „Zawodowcy w Łódzkiem – stypendia dla najzdolniejszych na BIS”. O zrealizowanych w ramach stypendium celach edukacyjnych, swoich pasjach i osiągnięciach oraz zakupach dokonanych w ramach środków stypendialnych opowiedzieli tegoroczni stypendyści oraz ich opiekunowie.

 

Po konferencji zostały  rozlosowane upominki dla szkół. Nagrodzono 3 szkoły a wśród nich i naszą szkołę.

Nagrodami były power banki i pendrives, które otrzymają najzdolniejsi uczniowie Technikum nr 6.

 

Nabór do projektu został zakończony 11.01.2021r . 

Z naszej szkoły do projektu zgłosiło się 12 uczniów.

Trzymamy za nich kciuki i życzymy powodzenia.

Wyniki zakwalifikowanych do projektu już w lutym