KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dydaktyczne w firmach budowlanych

Technicy budownictwa z klasy 2TB oraz technicy architektury krajobrazu z klasy 2TA  z nauczycielami p. Elżbietą Rodzeń i p. Kazimierzem Konewką w dniach 19 i 20 kwietnia wzięli udział  w kolejnych zajęciach dydaktycznych w ramach projektu  unijnego  „Nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim”.

19 kwietnia odwiedziliśmy Firmę „Quick – mix” w Rawie Mazowieckiej, należącą do międzynarodowego koncernu „Sievert AG” . Zwiedzany Zakład jest drugim w Polsce obok Strzelina, oddziałem koncernu produkującym innowacyjne wyroby budowlane  z zakresu zapraw, tynków i farb.

Spotkanie z Kierownikiem Marketingu p. Karoliną Hiż oraz Kierownikiem Produkcji  P. Przemysławem Borzutem  umożliwiło uczestnikom wycieczki zapoznanie się z ofertą produktów, charakterystyką i ich zastosowaniem. Zwiedzanie Zakładu było okazją do bezpośredniej obserwacji  linii produkcji od przygotowania składników do konfekcjonowania produktów suchych i mokrych.

Więcej informacji o Firmie na stronie www.quick-mix.pl