KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

TECHNICY BUDOWNICTWA NA DNIU BUDOWLAŃCA W SGGW

W dniu 9 maja 2019 r. technicy budownictwa z klasy 2TA w ramach projektu unijnego „Azymut na sukces – nowoczesne kształcenie zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim” uczestniczyli w Dniu Budowlańca 2019, zorganizowanym przez studentów Wydziału Budownictwa i Inżynierii Środowiska Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Tegoroczne spotkanie Młodych Budowlańców odbyło się pod hasłem „Wczoraj, dziś i jutro – budownictwo na przestrzeni lat”.

W programie Dnia znalazły się konferencje na tematy związane z innowacyjnymi technologiami wykorzystywanymi na budowach, rozwiązaniami konstrukcyjnymi na miarę XXI wieku oraz zaawansowanymi technologiami w praktyce projektowej inżynierii budowlanej. Konferencje prowadzili przedstawiciele zaproszonych firm budowlanych liczących się w Polsce i poza granicami.

Na parterze Centrum Wodnego SGGW, studenci oraz uczniowie szkół średnich mieli możliwość spotkania i bezpośredniej rozmowy z przedstawicielami firm budowlanych, którzy prezentowali swoją działalność na przygotowanych stanowiskach.

Szkoły średnie wzięły również udział w spotkaniu  z Dziekanem Wydziału  Budownictwa i Inżynierii Środowiska oraz mogły uczestniczyć w wycieczce po wspaniale zorganizowanym kampusie SGGW.

Opiekunowie wycieczki – Elżbieta Rodzeń i Kazimierz Konewka