KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Srebro naszych siatkarzy w finale województwa

W dniu dzisiejszym, w hali ZSP nr 2 w Tomaszowie, rozegrany został Turniej Finałowy Województwa Łódzkiego w Piłce Siatkowej Chłopców w ramach Licealiady 2016/2017. Nasi siatkarze powtórzyli sukces z poprzedniego sezonu zdobywając srebrny medal. Brawo !

Końcowa klasyfikacja:

  1. ZS nr 1 Wieluń
  2. ZSP nr 8 Tomaszów Maz.
  3. KS Wifama Szkoła Gortata Łódź
  4. ZS Pajeczno.

Naszą szkołę reprezentowali:

Szymon Madzio
Marcel Goździk
Michał Lechowski
Bartłomiej Pająk
Mikołaj Kubryn
Kacper Rebzda
Szymon Szewczyk
Kacper Sulma
Mariusz Owczarek
Arkadiusz Grad
Bartłomiej Wilk
Kacper Wilk

Opiekunem drużyny jest Tomasz Migała.