KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Siatkarki ZSP nr8 na podium

W dniach 15-18.01.2019 odbyły się Mistrzostwa Powiatu w piłce siatkowej dziewcząt. Kolejny dobry występ podczas tegorocznej LICEALIADY zanotowały dziewczęta z naszej szkoły. Reprezentacja ZSP 8 podczas tych zawodów wypadła zgodnie z oczekiwaniami zajmując w końcowej klasyfikacji 3 miejsce. Pierwsze dwie lokaty zajęło I LO i II LO, w których to zespołach występowały w większości aktualne zawodniczki drugoligowego Dargfila.

ZSP 8 występowało w składzie: Ada Filipowicz, Patrycja Kwapisz, Aleksandra Gwizdoń, Weronika Sowik, Aleksandra Sipińska, Wiktoria Jedlińska, Katarzyna Grad, Natalia Głowacka, Nikola Koszarna, Katarzyna Mausz, Sylwia Wieteska i Wiktoria Świech.