KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podsumowanie konkursu "Pocztówka do Ósmoklasisty"

W pierwszych dniach marca 2021odbył się w naszej szkole Konkurs Informatyczny "Pocztówka do Ósmoklasisty".

W konkursie wzięli udział uczniowie klas pierwszych i drugich, którzy wykonując pocztówkę mieli za zadanie zaprosić swoich kolegów i koleżanki z klas ósmych na wspólną edukacyjną przygodę w ZSP nr 8.

Pierwsze miejsce w tym konkursie zajęła uczennica klasy I policyjnej Ismena Wuls.

Drugie miejsce zdobył uczeń klasy I A Tymoteusz Bożyk.

Trzecie miejsce zajęła uczennica klasy II TP Patrycja Brzeska.

Uczniowie otrzymają dyplomy, a zwycięzcy zostanie wręczona nagroda rzeczowa.

Gratulujemy naszym uczniom i dziękujemy za informatyczne zmagania.

pocztówka Ismeny Wuls z klasy I P