KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podsumowanie akcji Pisanka Wielkanocna dla Seniora.

Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych Szkolne Centrum Wolontariatu zorganizowało akcję dla podopiecznych DPS nr 2 " Pisanka Wielkanocna dla Seniora".
 
Uczniowie, którzy szczególnie zaangażowali się w akcję:
  • Julita Plich I B
  • Kamil Bujnowski I A
  • Karolina Wójcik I A
  • Patrycja Pasińska I TA
  • Wojciech Polus II CP
  • Maja Musik II AG
  • Filip Kukulski II AG
  • Dobrosława Kobalczyk II TP
  • Piotr Dąbrowski II TG
  • Angelika Kacprzak III A
  • Kacper Broniszewski III B (uczeń wykonał  największą ilość pisanek - 20 sztuk).
Pisanki wraz z najlepszymi życzeniami świątecznymi zostały przekazane dla Podopiecznych Domu.