KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Nadrzeczna mistrzem powiatu w piłce siatkowej chłopców

Uczniowie ZSP nr 8 wywalczyli złoty medal w Mistrzostwach Powiatu w piłce siatkowej chłopców.

W rozgrywkach grupowych nasza drużyna pewnie pokonała z II LO 2:0 i z ZSP nr 2 2:0. W dniu dzisiejszym w półfinale, nasi chłopcy pokonali l LO 2:0. Los chciał, że w finale spotkali się ponownie z drużyną II LO. We wspaniałym stylu, przy dopingu naszej młodzieży wygrali 2:0 (25:9, 25:19).

W najbliższy czwartek reprezentacja ZSP 8 rozegra półfinał mistrzostw województwa w hali przy ul. Nadrzecznej. Przypomnijmy, że na obecnym etapie rozgrywek, nasza młodzież obroniła tytuł z ubiegłego roku. Mamy nadzieję, że będzie ją stać na walkę o medal w mistrzostwach województwa. Rok temu, nasza reprezentacja wywalczyła srebrny medal.

ZSP 8 w składzie: Szymon Madzio, Marcel Goździk, Michał Lechowski, Bartłomiej Pająk, Mikołaj Kubryn, Kacper Rebzda, Szymon Szewczyk, Kacper Sulma, Mariusz Owczarek, Arkadiusz Grad, Bartłomiej Wilk i Kacper Wilk.

Opiekunem drużyny jest Tomasz Migała.

Obsługa zawodów: Aleksandra Ślifierska, Alicja Karaszewska, Nikola Stępień.

Foto: Izabela Miksa.

Wsparcie z trybun: jak zwykle niezawodne, zjednoczone siły III LO i T6 :)