KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Miksty siatkarskie

uż po raz kolejny w naszej szkole w ostatnim tygodniu przed dwumiesięczną przerwą wakacyjną odbyły się Mistrzostwa Szkoły w Mikstach Siatkarskich. W tym roku wzięło w nich udział 6 par, które rozegrały te zawody systemem „każdy z każdym”. W turnieju wzięli udział: Jakub Leśniewski 1B z Katarzyną Mausz 1B, Goździk Marcel 3TB z Natalią Głowacką 1B, Jan Kosiacki- Bąk 2A z Kingą Kosiacką –Bąk 2B, Kacper Wilk 2A z Elżbietą Rudzką 2B, Michał Dziubiński 3TA z Anną Kaczmarek 3TA oraz Kacper Dutkiewicz 1A z Patrycją Kwapisz 1TA. Mimo wysokiej temperatury jaka panowała na hali sportowej nasi siatkarze dali z siebie wszystko ,aby zająć jak najlepsze miejsca. Po walecznych pojedynkach miejsca na podium kolejno zajęli :
I miejsce Kacper Dudkiewicz- Patrycja Kwapisz
II miejsce Kacper Wilk – Elżbieta Rudzka
III miejsce Michał Dziubiński – Anna Kaczmarek
Gratulacje!