KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs z okazji 60-tki szkoły przy Nadrzecznej-zestaw 3

Dzisiaj zestaw trzeci i ostatni. Na odpowiedzi czekamy do wtorku 26 listopada 2019 roku do godz. 24.00 pod adresem nadrzeczna60lat@onet.pl

  1. Od którego roku przy szkole funkcjonuje boisko „ Orlik” ?
  2. W 2000 roku szkoła otrzymała nowego patrona. Jak brzmi jego imię i nazwisko ?
  3. W którym roku odbyła się uroczystość 50-lecia szkoły i kto był wówczas jej Dyrektorem ? 
  4. Od którego roku szkoła funkcjonuje jako Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 8 ?
  5. W jakich zawodach kształci młodzież funkcjonujące w ZSP nr 8- Technikum nr 6 ?
  6. Ilu nauczycieli liczy obecnie ZSP nr 8 ?
  7. Ilu uczniów liczy obecnie ZSP nr 8 ?
  8. Prawie od początku  istnienia szkoła słynęła z działalności swoich harcerzy. Czyje imię nosił szczep harcerski funkcjonujący przy naszej szkole ?
  9. Podaj imię i nazwisko obecnego Dyrektora i Wicedyrektora ZSP nr 8.
  10. Jak nazywa się nauczyciel, który najdłużej nieprzerwanie pracuje w szkole przy ul. Nadrzecznej ?

Organizatorzy: p.Grażyna Góralczyk i p.Piotr Dębicki.