KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs chemiczny dla szkół podstawowych

Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim serdecznie zaprasza uczniów VII i VIII klasy szkoły podstawowej do udziału w konkursie „Chemia w służbie człowiekowi”.

Mamy głęboką nadzieję, że dzięki zgłoszeniom uczestników oraz Państwa wsparciu i współpracy uda nam się rozbudzić w tomaszowskiej młodzieży zainteresowanie chemią,  jej rolą w życiu człowieka oraz wpływem na środowisko, w którym żyjemy.

I etap Konkurs odbędzie się 12 maja 2021 w formie zdalnej.

Zgłoszenia ze zgodami należy przesłać do 30 kwietnia 2021 drogą mailową na adres zsp8tomaszow@wikom.pl

W razie pytań proszę kontaktować się z organizatorami pod numerem telefonu 608461932

Link do regulaminu konkursu oraz karty zgłoszeniowej.

Serdecznie zapraszamy!