KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

III miejsce koszykarzy ZSP 8

W dniach 12-14 marca odbyły się kolejne zawody sportowe rozgrywane w ramach Licealiady chłopców. Nasi panowie brali tym razem udział w Mistrzostwach Powiatu w piłce koszykowej. Pierwszego dnia zawodów rozegrane zostały mecze grupowe,w których walczyliśmy z ZSP 1, ZSP 2 i ZSP 6. Tylko mecz z "mechanikiem" tego dnia okazał się porażką dla naszych chłopaków. 14 marca w hali ZSP 1 odbył się finał mistrzostw. Pierwszy mecz niestety przegrany przez naszą reprezentację z ZSP 3 nie pozwolił nam grać już o pierwsze miejsca,  natomiast drugie spotkanie z LO THOMAS zakończyło sie pomyślnie dla naszej szkoły i tym samym zajęliśmy III miejsce w tych zawodach. Nasza szkołę reprezentowali: Kacper Wilk, Bartłomiej Wilk, Kacper Szopa, Michał Dziubiński, Paweł Owczarek, Piotr Jaxa-Kwiatkowski, Kacper Włodarski, Mateusz Adamus, Adrian Ciszewski, Wiktor Wojnowski.