KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wiadomości

Narodowy Spis Powszechny

"Przypominamy i zachęcamy  do udziału w Narodowym Spisie Powszechnym Ludności i Mieszkań 2021. Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2021 jest w pełni realizowany przy użyciu interaktywnego formularza spisowego dostępnego na stronie: https://spis.gov.pl/narodowy-s pis-powszechny-ludnosci-i-mies zkan-2021/ ...

Pytania konkursowe: Konkurs Historyczny „Tomaszów Mazowiecki-Wrzesień 1939”

Dzisiaj 6 września mija  82. Rocznica walk 45 Pułku Piechoty Strzelców Kresowych w Równem z niemieckimi wojskami i dywersantami w obronie Tomaszowa Mazowieckiego 6/7 września 1939 roku. W ramach przybliżenia tych wydarzeń  serdecznie  zapraszamy mieszkańców do udziału w internetowy...

Już jutro Konkurs Historyczny „Tomaszów Mazowiecki-Wrzesień 1939”.

Szanowni Państwo! W imieniu Stowarzyszenia Rekonstrukcji Historycznych „Batalion Tomaszów” serdecznie  zapraszamy mieszkańców miasta Tomaszowa Mazowieckiego do udziału w internetowym konkursie historycznym „Tomaszów Mazowiecki-Wrzesień 1939”. Konkurs odbędzie się &n...

Kiermasz podręczników

Dnia 6 września (poniedziałek) 2021 roku o godz. 9.45 w naszej szkole  na holu parteru odbędzie się kiermasz podręczników. Każdy sprzedający jest odpowiedzialny za swoje książki oraz środki pieniężne. Książki przeznaczone do sprzedaży uczniowie przynoszą w dniu kiermaszu. Każdy jest zobowiązany posiadać d...

Wybory przewodniczącego Samorządu Uczniowskiego

Samorząd Uczniowski ogłasza konkurs na nowego przewodniczącego szkoły . Poszukujemy osób przedsiębiorczych, aktywnych, chętnych do działania na rzecz naszej szkoły i jej wspólnoty uczniowskiej. Zgłoszenia kandydatków przyjmowane są do dnia 03.09.2021r do godz.14.00 do opiekuna Samorządu Uczniowsk...

Bieg im. Bronisława Malinowskiego

5 września br. ulicami miasta Tomaszowa Mazowieckiego po raz 40. zostanie przeprowadzony Ogólnopolski Tomaszowski Bieg im. Bronisława Malinowskiego. Uczestnicy zawodów będą rywalizować w Biegu Głównym na dystansie 10 km. Odbędzie się również Bieg Rekreacyjny „Biegaj jak Bronek” n...

Inauguracja roku szkolnego 2021/2022

  Uroczystość rozpoczęcia roku szkolnego 2021/2022 w Zespole Szkół Ponadpodstawowych nr 8  w Tomaszowie Maz. odbędzie się według poniższego harmonogramu   1 września  godz. 9:00 Klasa Wychowawca Sala 3 AP p. S. Szymański 107 ...

Zaproszenie do udziału w Grze Miejskiej i Konkursie Historycznym

Szanowni Państwo! Stowarzyszenie Rekonstrukcji Historycznej „Batalion Tomaszów” po raz kolejny serdecznie  zaprasza uczniów i nauczycieli Naszej Szkoły do wzięcia udziału w Projekcie „Obrona Tomaszowa Mazowieckiego – Wrzesień 1939” będącego realizacją zadania publiczne...

Egzamin poprawkowy - matura 2021.

Przypominamy, że poprawkowe egzaminy maturalne odbędą się 24 sierpnia o godz.9.00 w sali gimnastycznej. Pamiętaj, że do sali egzaminacyjnej możesz wnieść wyłącznie te przybory, które zostały wymienione w komunikacie OKE o przyborach. Każdy zdający musi posiadać dowód osobisty oraz mieć długopis lub...

Zapraszamy do Technikum nr6

Drogi Ósmoklasisto! Zapraszamy serdecznie do naszego technikum do klasy o profilu technik analityk i technik architektury krajobrazu . W naszej szkole otrzymasz rzetelną wiedzę i nauczysz się zawodu w praktyce. Posiadamy: wykfalifikowaną kadrę (zajęcia prowadzone są przez nauczycieli egzaminatoró...