KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Konkurs historyczny w 100. Rocznicę Bitwy Warszawskiej 1920

W imieniu Stowarzyszenia Rekonstrukcji Historycznych „Batalion Tomaszów” serdecznie  zapraszamy mieszkańców miasta Tomaszowa Mazowieckiego i Powiatu Tomaszowskiego do udziału w internetowym konkursie historycznym „Śladami Tomaszowian w Bitwie Warszawskiej 1920”. Konkurs odbędzie się  15 sierpnia 2020 roku.

IV Interdyscyplinarny Konkurs Wiedzy z Bezpieczeństwa i Higieny Pracy

W dniu 19.06.2020 r. o godz. 11.00 odbyło się uroczyste podsumowanie (w formie online) IV Interdyscyplinarnego Konkursu Wiedzy z Bezpieczeństwa i Higieny Pracy   "Praca nie szkodzi"   organizowanego przez Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego – Pr...

Ogólnopolski konkurs "100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 roku"

Ministerstwo Obrony Narodowej zaprasza uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych do udziału w konkursie "100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 roku. Człowiek, zdarzenie, miejsce”. Prace konkursowe należy składać do 15 lipca br.

Klasa przyrodnicza z nową ekopracownią

Czy klasa przyrodnicza jest właśnie dla Ciebie?Oferta klasy przyrodniczej skierowana jest do Ciebie, jeżeli-  interesują Cię zależności panujące w świecie przyrody-  lubisz analizować zagadnienia ekologiczne-  fascynuje Cię złożoność organizmu człowieka-  jesteś typem badacza- odkrywcy lubiąceg...

CHCESZ ZOSTAĆ POLICJANTEM?

Chcesz zostać Policjantem? Wahasz się, którą szkołę średnią wybrać? Poznaj ofertę mundurowej klasy policyjnej III LO w ZSP nr 8 w Tomaszowie Maz.

VIII FORUM EKOLOGICZNE

Zapraszamy na VIII FORUM EKOLOGICZNE...

Forum ekologiczne

 Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 8w Tomaszowie Mazowieckim ul. Nadrzeczna 17/25 zapraszaNauczycieli oraz Uczniów szkół podstawowych na VIII Forum Ekologiczne.UWAGA: W tym roku organizujemy je dnia 4 czerwca w formie zdalnej!!„Ziemia nie należy do człowieka, czł...

Klasa Medialna w III LO-2020/21

Chcesz zostać aktorem, dziennikarzem a może prawnikiem? To zawody wciąż modne, prestiżowe i pożądane na rynku pracy. Przygotujesz się do ich wykonywania właśnie w klasie medialnej. Tutaj pogłębisz swoją wiedzę humanistyczną, rozwiniesz umiejętności i kompetencje językowe.

Klasa Europejska w III LO-2020/21

Jeśli masz rozległe zainteresowania, jesteś zafascynowanych współczesnym światem i jego rozwojem, ten profil nauczania jest dla Ciebie!

Klasa Policyjna w III LO-2020/21

Jeśli myślisz o ciekawej i  wymagającej, ale równocześnie gwarantującej stabilność pracy w służbach mundurowych. Jesteś ambitny i nie boisz się wyzwań, chcesz poczuć smak ryzyka i przygody, a w przyszłości stać na straży bezpieczeństwa Polski i jej obywateli, to ten kierunek jest dla Ciebie!