KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Miksty siatkarskie w ZSP nr8

Tradycją naszej szkoły od paru lat są Mistrzostwa Szkoły w mikstach siatkarskich, które odbywają się zawsze zaraz przed rozpoczęciem wakacji. W tym roku na parkiecie ZSP nr 8 spotało się 6 par, które rozegrały ten turniej systemem"każdy z każdym". Mimo gorącejh atmosfery na dworze ale również w hal...

Wakacje tuż, tuż....

18 czerwca uczniowie klasy 1a i 1Ta ze swoimi wychowawcami nie mogąc  już doczekać się wakacji postanowili wyruszyć na spływ kajakowy rzeką Pilicą z Tomaszowa do Inowłodza. Wśród pięknej przyrody i wymarzonej pogody rozpoczeliśmy wyczekany czas wypoczynku i relaksu. Wszystkim uczniom , nauczycielom i pracow...

Kurs BHP dla energetyki odnawialnej

W dniach 14-17 czerwca odbyło się szkolenie w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0035/17-00 ,,Azymut na sukces - nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim’’ dla technika urządzeń i systemów energetyki odnawialnej pt: "BHP w budownictwie".Uczestnicy zapoznali się z przepisa...

Ostatnie szkolenie architektury krajobrazu

W dniach 14-16 czerwca odbyło się szkolenie w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0035/17-00 ,,Azymut na sukces - nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim’’ dla technika architektury krajobrazu pt: „Sam/a projektuję  swój ogród”. Uczestnicy wykonywal...

Energetycy na SGGW

W dniu 11.06 2019 r. uczniowie z kierunku technik urządzeń i systemów energetyki odnawialnej z kl. III TA odbyli zajęcia na Wydziale Inżynierii Produkcji w Katedrze Podstaw Inżynierii w Zakładzie Gospodarki Energetycznej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.Wykłady i zajęcia laboratoryjne o...

Kolejne szkolenie za analitykami

W dniach 9-10 czerwca odbyło się kolejne szkolenie w ramach projektu nr RPLD.11.03.01-10-0035/17-00 ,,Azymut na sukces - nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim’’ dla technika analityka pt: „Pożywki mikrobiologiczne w badaniach żywności, wody, kosmetyków, produkt&oac...

Teatr „Za kurtyną” w premierowej komedii „Randka (nie)w ciemno”

7 czerwca w kinie Włókniarz aktorzy teatru „Za kurtyną”, na co dzień uczniowie ZSP 8, działający przy Powiatowym Centrum Animacji Społecznej w Tomaszowie Maz.,  wystawili sztukę pt. „Randka (nie)w ciemno”. Tym razem młodzież zagrała spektakl komediowy w reżyserii Izabeli Szymańskiej ...

Sukcesy ZSP nr8 w plażówce w Ciebłowicach.

 03.06.2019r. na boisku w Ciebłowicach odbyły się Mistrzostwa Powiatu w siatkówce plażowej dziewcząt i chłopców. W zawodach brały udział reprezentantki ze wszystkich szkół ponadgimnazjalnych z Tomaszowa Maz. Nasz zespół dziewcząt przegrał tylko jeden mecz z I LO, z siatkarkami z drugoli...

VII Forum Ekologiczne

5 czerwca 2019 w siedzibie naszej szkoły odbyło się  VII Forum Ekologiczne. Te cykliczne spotkania promują  szeroko pojętą tematykę proekologiczną. Pokazują, że wkład w  ochronę środowiska może mieć  każdy z nas, podejmując odpowiedzialne, przyjazne naturze działania.W poprzednich latach...