KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe i konsultacje

Konsultacje i dyżury nauczycieli w roku szkolnym 2019/2020

Lp.

IMIĘ I NAZWISKO

PRZEDMIOT

DZIEŃ TYGODNIA

GODZINA LEKCYJNA

1.        

Iwona Owsianka

informatyka

wtorek

6

2.        

Monika Migała

Język polski

czwartek

8

3.        

Jakub Chojnacki

Język angielski

poniedziałek

3

4.        

Marzenna Winogrodzka

matematyka

wtorek

4

5.        

Beata Koch-Lubicka

Język niemiecki

wtorek

6

6.        

Agnieszka Mela

Przedmioty zawodowe

czwartek

4

7.        

Anna Karbownik

Język niemiecki

wtorek

3

8.        

Przemysław Baran

WF

piątek

2

9.        

Agnieszka Ziółek

Biologia

czwartek

3

10.    

Magdalena Tkaczyk

Fizyka

środa

3

11.    

Aneta Kowalska

j.polski, wok, filozofia

wtorek

1

12.    

Magdalena Wójciak

j. angielski

czwartek

3

13.    

Wioletta Madej

matematyka

wtorek

1

14.    

Renata Kurkarewicz

Chemia i przedmioty zawodowe

Czwartek

4

15.    

Małgorzata Chrząszcz

Wf, EDB, PP

poniedziałek

7

16.    

Anita Drążkiewicz

j. angielski

piątek

5

17.    

Beata Węglińska

Język polski

czwartek

7

18.    

Katarzyna Sikora

Przedmioty zawodowe

piątek

1

19.    

Monika Morga

w-f, j.włoski, EDB

poniedziałek

4

20.    

Grażyna Góralczyk

Historia, wos, his

poniedziałek

4

21.    

Izabela Szymańska

Język polski

czwartek

4

22.    

Sławomir Szymański

geografii

środa

5

23.    

Elżbieta Rodzeń

Przedmioty zawodowe

poniedziałek

1

24.    

Joanna Kosior

religia

czwartek

5

25.    

Alicja Barszczyk

Przedmioty zawodowe

poniedziałek

9

26.    

Marta Czarnecka

Chemia, przedmioty zawodowe

środa

4

27.    

Jadwiga Wonko

Historia

środa

6

28.    

Jolanta Piechota

matematyka

poniedziałek

6

29.    

Piotr Dębicki

Historia, WOS

czwartek

6

 

 

 

 

Zajęcia dodatkowe dla uczniów w roku szkolnym 2019/2020

Lp.

Nauczyciel

Rodzaj zajęć

Liczba godzin

Dzień tygodnia

Godzina

1.       

Agnieszka Mela

Konsultacje dla uczniów

1

czwartek

7 lekcyjna

2.       

Anna Karbownik

Zajęcia wyrównawcze dla kl. I

1

piątek

6 lekcyjna

3.       

Małgorzata Chrząszcz

Przemysław Baran

Zajęcia sportowe

 

Środa

15.15 -16.30

4.       

Magdalena Tkaczyk

Konsultacje dla uczniów

1

czwartek

6 lekcyjna

5.       

Aneta Kowalska

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

 

 

6.       

Wioletta Madej

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

 

 

7.       

Węglińska Beata

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

 

 

8.       

Anita Drążkiewicz

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

piątek

7.godzina lekcyjna

9.       

Renata Kurkarewicz

Konsultacje dla uczniów

1

czwartek

7 godzina lekcyjna

10.   

Magdalena Wójciak

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

 

 

11.   

Sikora Katarzyna

Konsultacje dla uczniów

2

środa

poniedziałek

8 godz. lek.

7 godz.lek.

12.   

Monika Morga

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

wtorek

6 godz.lek.

13.   

Grażyna Góralczyk

Zajęcia wyrównawcze dla Kacpra Broniszewskiego

Wg potrzeb

czwartek

4 godz. lek.

14.   

Sławomir Szymański

Fakultety maturalne

Wg potrzeb

 

 

15.   

Beata Koch-Lubicka

Zajęcia wyrównujące braki

1

poniedziałek

15:15 – 16:00

16.   

Elżbieta Rodzeń

Konsultacje dla uczniów

1

poniedziałek

15.15-16.00

17.   

Joanna Kosior

Konsultacje dla uczniów, SK Caritas

Wg potrzeb i organizowanych akcji

poniedziałek

14.30 – 15.15

18.   

Marzenna Winogrodzka

Konsultacje dla uczniów

1

piątek

6 godz

19.   

Iwona Owsianka

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

piątek

9 godz

20.   

Aneta Albrecht- Geszcz

Szkolne Centrum Wolontariatu

Wg potrzeb

czwartek

11:45-12:30

21.   

Alicja Barszczyk

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

poniedziałek

Po 8 lekcji – wg potrzeb

22.   

Agnieszka Ziółek

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

piątek

7 godz.

23.   

Marta Czarnecka

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

środa

7 godz.

24.   

Jadwiga Wonko

Konsultacje dla uczniów

Wg potrzeb

piątek

5

25.   

Jolanta Piechota

Fakultet maturalny
z matematyki
(zakres podstawowy)

1

poniedziałek

8 lekcyjna

26.   

Piotr Dębicki

Fakultety

1

 

 

27.   

Monika Migała

Izabela Szymańska

Zajęcia teatralne

Wg potrzeb

piątek

14.30-15.30

28.   

Jakub Chojnacki

Fakultety

Wg potrzeb

poniedziałek

6 lekcyjna