KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe

Oferta zajęć dodatkowych dla uczniów ZSP nr 8 w roku szkolnym 2018/2019

Lp.

Nauczyciel

Rodzaj zajęć

Liczba godzin

Dzień tygodnia

Godzina

1.      

Wioletta Madej 

Zajęcia wyrównawcze/maturalne

1

Poniedziałek

10.40 - 11.25

2.      

Aneta Albrecht - Geszcz

Zajęcia rozwijające zainteresowania

1

Środa

12.00 – 13.00

3.      

Przemysław Baran

Zajęcia sportowe

2

Wtorek

14.30 co drugi tydzień

4.      

Alicja Barszczyk

Zajęcia wyrównawcze i fakultety zawodowe

1

Środa

13. 35 wg potrzeb

5.      

Jakub Chojnacki

Zajęcia wyrównawcze

1

Czwartek

Według potrzeb uczniów

6.      

Piotr Dębicki

Szkolne Koło Strzeleckie

2

Weekend

 

7.      

Anita Drążkiewicz

Fakultety dla 3B

1

Wtorek

08.50 - 09.35

8.      

Grażyna Góralczyk

Fakultety

1

Środa

14.25 - 15.10

9.      

Magdalena Tkaczyk

Zajęcia wyrównawcze i rozwijające zainteresowania

1

Poniedziałek

13.35 – 14.20

10.   

Anna Karbownik

Zajęcia wyrównawcze

 

1

Środa

14.25 – 15.10

11.   

Joanna Kosior

Koło Biblijne

1

Poniedziałek

14.25 - 15.10

12.   

Aneta Kowalska

Zajęcia wyrównawcze

1

Poniedziałek

W zależności od potrzeb uczniów

13.   

Renata Kurkarewicz 

Fakultety maturalne i zajęcia rozwijające zainteresowania

1

Poniedziałek

14.25 – 15.10

14.   

Monika Morga

Zajęcia wyrównawcze z języka włoskiego

1

Czwartek

09.45 – 10.30

W zależności od potrzeb uczniów

15.   

Jolanta Piechota

Przygotowanie do egzaminu maturalnego z matematyki PP - klasa 3A

1

Wtorek

14.30 – 15.15

Przygotowanie do egzaminu maturalnego z matematyki PR – klasy IVTA i IVTB

1

Wtorek

15.20 – 16.05

16.   

Magdalena Wójciak

Fakultety

1

Poniedziałek

14.20 - 15.05

17.   

Elżbieta Rodzeń

Konsultacje i praca z uczniem zdolnym

1

Poniedziałek

14.25 - 15.10

18.   

Katarzyna Sikora

Konsultacje dla uczniów

1

 

Poniedziałek

Czwartek

14.30 - 15.15

W zależności od potrzeb uczniów

19.   

Izabela Szymańska

Przygotowanie do egzaminu maturalnego z języka polskiego PR

1

Piątek

W zależności od potrzeb uczniów

20.   

Sławomir Szymański

Przygotowanie do egzaminu maturalnego z geografii

1

Piątek

W zależności od potrzeb uczniów

21.   

Jolanta Wizner

Konsultacje dla uczniów

1

Piątek

14.20 – 15.00

22.   

Magdalena Zając

Przygotowanie do egzaminu maturalnego z biologii

1

Środa

14.20 – 15.00

23.   

Agnieszka Mela

Konsultacje dla uczniów

1

Piątek

3 godz. lekcyjna

24.   

Małgorzata Chrząszcz

Zajęcia sportowe

2

Wtorek

14.30

co drugi tydzień

25.   

Iwona Owsianka

Konsultacje dla uczniów

1

Czwartek

09.45 –10.30

26.   

Justyna Piasta

Konsultacje dla uczniów

1

Wtorek

14.25 - 15.10

27.   

Piotr Dębicki

SKT-K

W zależności od potrzeb

W zależności od potrzeb

W zależności od potrzeb

28.   

Beata Węglińska

Przygotowanie do egzaminu maturalnego z języka polskiego IV TA /zajęcia dydaktyczno - wyrównawcze

1

Piątek

13.35 - 14.20

29.   

Piotr Dębicki

Przygotowanie uczniów do konkursów i olimpiad z wiedzy o społeczeństwie i historii

W zależności od potrzeb

W zależności od potrzeb

W zależności od potrzeb