KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Absolwenci

Rysunek techniczny - kurs

21.01.2019
Rysunek techniczny - kurs

W dniach 18-20.01.2019 r. odbył się kurs "Rysunku technicznego", w którym wzięła udział grupa technika budownictwa z klasy 2TA. Kurs ten prowadzony jest był ramach projektu  nr RPLD.11.03.01-10-0035/17-00 "Azymut na sukces - nowoczesne szkolnictwo zawodowe w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim." &nb...

Siatkarki ZSP nr8 na podium

21.01.2019
Siatkarki ZSP nr8 na podium

W dniach 15-18.01.2019 odbyły się Mistrzostwa Powiatu w piłce siatkowej dziewcząt. Kolejny dobry występ podczas tegorocznej LICEALIADY zanotowały dziewczęta z naszej szkoły. Reprezentacja ZSP 8 podczas tych zawodów wypadła zgodnie z oczekiwaniami zajmując w końcowej klasyfikacji 3 miejsce. Pierwsze dwie lokaty z...

Spotkanie wigilijne w ZSP nr8

21.12.2018
Spotkanie wigilijne w ZSP nr8

Magiczny czas świąt rozpoczął się w ZSP nr8 tradycyjną wigilią, na której obecni byli rodzice, pracownicy szkoły, uczniowie, przedstawiciel organu prowadzącego oraz mieszkańcy osiedla „Michałówek”.Uroczystość rozpoczęły wigilie wychowawców wraz uczniami w klasach. Na wspólne kol...

Szlachetna paczka-podsumowanie

20.12.2018
Szlachetna paczka-podsumowanie

Już po raz trzeci nasza szkoła przystąpiła do ogólnopolskiej akcji „Szlachetna paczka”. Tym razem pomogliśmy samotnej pani Dorocie ( 50 lat), która uległa wypadkowi i od ponad 20 lat jeździ na wózku inwalidzkim.Zebraliśmy 13 kartonów potrzebnych produktów:• Żywn...

Krew dla Artura

20.12.2018
Krew dla Artura

19 grudnia 2018 roku w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 8 odbyła się kolejna zbiórka krwi. Tym razem na specjalną prośbę krew była zbierana dla rannego w wypadku budowlanym Artura Pyśki. Na apel odpowiedziało wiele osób, a wśród nich było również 17 uczniów i nauczycieli nas...