KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Konkursy

Ogólnopolski konkurs "100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 roku"

Ministerstwo Obrony Narodowej zaprasza uczniów szkół podstawowych i ponadpodstawowych do udziału w konkursie "100. rocznica Bitwy Warszawskiej 1920 roku. Człowiek, zdarzenie, miejsce”. Prace konkursowe należy składać do 15 lipca br.

Finał regionalny konkursu o Żołnierzach Wyklętych

W czwartek 5 marca 2020 r. w Opocznie odbył się Finał Regionalny konkursu wiedzy historycznej Żołnierze Wyklęci Obudźcie Polskę, którego głównym organizatorem był Poseł na Sejm RP Robert Telus. Jest to już VII edycja konkursu organizowana na terenie województwa łódzkiego.W tym etapie udział ...

Etap wojewódzki konkursu wiedzy BHP  "Poznaj swoje prawa w pracy".

W dniu 4 marca 2020 r. w ZSP nr 9 w Łodzi odbył się etap wojewódzki konkursu "Poznaj swoje prawa w pracy", którego organizatorem jest Państwowa Inspekcja Pracy w Łodzi.Z naszej szkoły wzięły udział dwie uczennice: Wiktoria Jedlińska z kl. II TA i Wiktoria Nagórka z kl. I TG. Obie to laureatki...

MATTUR - II Powiatowy Turniej Matematyczny

W najbliższy wtorek 3 marca 2020 roku odbędzie się etap szkolny II Powiatowego Turnieju Matematycznego MATTUR. Organizatorkami turnieju są nauczycielki matematyki pracujące w ZSP nr 8 w Tomaszowie Mazowieckim: Jolanta Piechota i Wioletta Madej.

Żołnierze Wyklęci obudźcie Polskę - etap szkolny

We wtorek 4 lutego 2020 roku w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 8 odbył się po raz kolejny szkolny etap konkursu historycznego Żołnierze Wyklęci obudźcie Polskę. W etapie regionalnym w Opocznie wpierwszym tygodniu marca naszą szkołę będą reprezentować: 1.Mateusz Mrozek-1AP2.Aleksander Świech-1CP3.Mich...

Konkurs z okazji 60-tki szkoły przy Nadrzecznej-zestaw 3

Dzisiaj zestaw trzeci i ostatni. Na odpowiedzi czekamy do wtorku 26 listopada 2019 roku do godz. 24.00 pod adresem nadrzeczna60lat@onet.plOd którego roku przy szkole funkcjonuje boisko „ Orlik” ?W 2000 roku szkoła otrzymała nowego patrona. Jak brzmi jego imię i nazwisko ?W którym roku...

Konkurs z okazji 60-tki szkoły przy Nadrzecznej-zestaw 2

Rozpoczynamy naszą zabawę z historią szkoły przy Nadrzecznej. Dzisiaj zestaw pierwszy. Na odpowiedzi czekamy do wtorku 26 listopada 2019 roku do godz.24.00 pod adresem nadrzeczna60lat@onet.plJak brzmiało imię i nazwisko pierwszego Dyrektora Szkoły ?Który z dyrektorów szkoły zarządzał tą placówką...

Konkurs z okazji 60-tki szkoły przy Nadrzecznej-zestaw 1

Rozpoczynamy naszą zabawę z historią szkoły przy Nadrzecznej. Dzisiaj zestaw pierwszy. Na odpowiedzi czekamy do wtorku 26 listopada 2019 roku do godz.24.00 pod adresem nadrzeczna60lat@onet.pl Jak brzmiała nazwa pierwszej szkoły, do której historii nawiązuje się dzisiaj mówiąc o 60 - leciu Zespołu ...

Zapraszamy na konkurs z okazji 60-tki szkoły przy Nadrzecznej

Zapraszamy wszystkich na mały sprawdzian wiedzy z okazji 60-lecia historii szkoły przy Nadrzecznej. Od jutra czyli od środy 20 listopada do piątku 22 listopada zamieścimy 3 tematyczne zestawy po 10 pytań, związanych z naszą szkołą i jej dziejami. Na odpowiedzi czekamy pod adresem: nadrzeczna60lat@onet.plLiczą się szyb...